>

OBLOGE za terase i zaštita od pogleda

S našim inovativnim i individualnim rješenjima ostvarujemo želje o vrtu iz snova i osiguravamo dugoročnu kvalitetu i čist ljetni užitak. Naši jednostavni i dugotrajni podovi za terase od patentiranog drveno-plastičnog kompozitnog materijala Twinson, također su idealni za verande, bazene, balkone, krovne terase i vrtne staze. Ovaj prikladan sustav zaokružuje naš raspon proizvoda.

Twinson (WPC) terase

Tri sistema terase s različitim varijantama podova raskošnog dizajna otvaraju mogućnosti sofisticiranog oblikovanja Vašeg vanjskog prostora.

Zaštita

Sustavi za zaštitu od pogleda Twinson, pružaju vizualno privlačnu zaštitu vanjskih područja i skladno se uklapaju u bilo koji okoliš.

Koji podovi za terase Vam najbolje odgovaraju?

Jednostavna njega, dugovječnost i privlačan izgled; ovi argumenti impresioniraju vlasnike vrtova i projektante objekata kod izbora svojih podova za terase, stoga su moderni i izdržljivi drveni podovi terasa trenutno prvi izbor za dom na suncu.

Podovi za terase Twinson izrađeni od drveta i plastike izgledaju prirodno i stvaraju dojam topline na Vašoj terasi. Ovisno o zahtjevima i korištenju terase, postoje različite vrste podova za terase s različitim površinama i u raznim bojama.

Ako želite posebno naglasiti otpornost i robusnost terase, onda biste trebali odabrati podove s plastičnim omotačem. Ovaj zaštitni sloj sprječava prodiranje mrlja na površinu, tako da ga je moguće vrlo lako očistiti.

Deceuninckovi lakoodrživi podovi za terase

Isto kao Twinson terase, podovi s plastičnim omotačem pružaju prednosti drvenim terasama: oni su vrlo izdržljivi, otporni na vremenske uvjete i lako ih je čistiti. Neprestano četkanje je suvišno, a boja traje godinama. Budući da su podovi terase sjajni i bez rupa, u svojoj terasi možete bez problema uživati i bosi.

Podovi za terase mogu se jednostavno očistiti blagom mješavinom vode i sredstva za čišćenje ili Twinsonovim specijalnim sredstvom "Terrace cleaner" i mekom četkom. Ako je potrebno, za čišćenje se može koristiti i visokotlačni čistač. Obratite pozornost na posebne upute za njegu terase izrađenih od Twinsona.