>

Profili za PVC prozore

Naši profili za prozore i balkonska vrata optimalno su rješenje za sve zahtjeve u novogradnji, starogradnji ili modernizaciji. Deceuninck nudi široku paletu različitih sustava i dizajna za sve vrste PVC prozora. Deceuninck PVC prozori precizno su izrađeni i energetski izuzetno učinkoviti. PVC prozori kao i prozorske klupice oduševljavaju svojom dugotrajnošću, inovacijom i održivošću.

Elegant – moderan dizajn i vrhunske performanse

Najnovija generacija PVC prozora u nagrađivanom dizajnu, koja ispunjava sve potrebe u pogledu toplinske izolacije, minimalističkog izgleda i ekološke prihvatljivosti.

PVC PROZORI SU INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

Gotovo 60 % svih prozora u Njemačkoj su PVC prozori. Razlog za njihovu omiljenost je prvenstveno njihova izvrsna energetska učinkovitost, visoka razina kvalitete, brojne mogućnosti boja, jednostavnost održavanja i dugotrajnost. Radi modernih procesa u proizvodnji i standarda recikliranja, PVC prozori, ulazna vrata i balkonska vrata u potpunosti ispunjavaju principe ekološke održivosti.

PVC prozori – energetski učinkoviti i u skladu s ekološki održivim pristupom

Prozori od PVC-a nadmašuju sve ostale prozorske materijale po pitanju uštede energije i ekološke efikasnosti. Materijal okvira može se do 100% reciklirati. Zbog svoje dugotrajnosti i ekonomičnosti, PVC prozori danas predstavljaju najodrživije rješenje za prozore. Deceuninckovi PVC prozori pravi su primjer kako se visokovrijedna tehnologija povezuje s praktičnom koristi i odgovarajućim dizajnom. Jer suvremeni prozori ne samo da trebaju štedjeti energiju i dobro izgledati, već i efikasno štititi od hladnoće, klimatskih nepogodnosti, buke i provala. Također trebaju pružiti dobar omjer cijene i kvalitete uz niske troškove održavanja. Deceuninck prozori ispunjavaju sve te zahtjeve.

PVC prozori – za novogradnje i modernizaciju zgrada

Prozori imaju najveći potencijal za štednju energije na zgradama. Stare gradnje troše jako puno energije, dok se procesima sanacije i modernizacije uvelike štedi energija, a nekretnina dobiva dodatnu vrijednost. PVC prozori od Deceunincka ne samo da nude idealan omjer cijene i kvalitete, već predstavljaju proizvode koji zbog svoje tehničke preciznosti izrade znatno smanjuju potrošnju energije i štede novac. Oni odgovaraju svim zahtjevima moderne gradnje.

PVC prozori u brojnim izvedbama

Za svoj dom iz snova možete odabrati PVC prozore iz različitih sustava profila i uz veliki izbora boja i folija: od obične bijele, preko brojnih tonova sive, pa sve do izgleda aluminija i drveta. Naši PVC prozori dostupni su u najrazličitijim dekorima koji odgovaraju gotovo svakom stilu arhitekture.

Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača PVC profila. Naša tvornica u Bogenu preko 60 godina proizvodi visokokvalitetne PVC proizvode. Zajedno s našom internacionalnom matičnom tvrtkom Deceuninck imamo podružnice u preko 90 zemalja svijeta i globalnu mrežu za preradu PVC-a. Stoga pripadamo među najveće proizvođače PVC prozorskih profila.