>

O nama

Mi u poduzeću Deceuninck razvijamo inovativna rješenja za održive domove s niskom razinom ugljičnog otiska. Stoga upotrebljavamo dobro projektirane sustave PVC profila i patentirani kompozitni materijal od drva i PVC-a pod nazivom Twinson – za prozore i vrata, terase, fasadne i krovne obloge. Naša filozofija temelji se na stvaranju bezvremenskih, lijepih proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve u pogledu dizajna, performansi i ekološke ravnoteže.

O poduzeću Deceuninck

Deceuninck grupa jedan je od dva najbolja svjetska dizajnera i proizvođača PVC profila za prozore i vrata s 3700 zaposlenika i prodajnom mrežom u više od 90 zemalja.

NAŠA MISIJA

Naša misija je proizvoditi bezvremenski lijepe proizvode koji već danas odgovaraju budućim zahtjevima po pitanju estetike, performansi i ekološke održivosti.

DECEUNINCK U HRVATSKOJ

Podružnica poduzeća Deceuninck u Hrvatskoj osnovana je 2004. godine. Europska kvaliteta i odani pristup radu odlično su prepoznati na regionalnom tlu.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Mi u poduzeću Deceuninck preuzimamo odgovornost za svoje ljude, za okoliš i za nas same. Naše su osnovne vrijednosti iskrenost, vrhunska izvedba i poduzetništvo.