>

Rolete PROTEX: Za sve uobičajene prozorske sustave

Povećajte kvalitetu života i zaštitite se od vremenskih nepogoda, provala i znatiželjnih susjeda! Različite veličine kutija, široki spektar boja i kompatibilnost sa svim prozorskim sustavima, kao i za renoviranje i novogradnju - naš roletni sustav PROtex pruža jednostavan izbor bez žrtvovanja najbolje zaštite.

Kako biste zadržali toplinu u prostorijama pri niskim vanjskim temperaturama ili spriječili prekomjerno zagrijavanje prostorija u vrućim ljetnim danima, sustav rolete možete jednostavno rukovati uz pomoć trake, ručice ili pak elektromotora.

Stručnjak u Vašoj blizini rado će Vas savjetovati!

Tehničke specifikacije

 • Različite veličine nadžbuknih i podžbuknih kutija
 • Dostupna kao nadžbukna i podžbukna varijanta
 • Dostupne kao vanjske rolete
 • Pokretanje pomoću trake, ručice ili elektromotora
 • Velik izbor boja pogodan za sve standardne prozore
 • Roletna kutija je dostupna sa ili bez komarnika - za zaštitu od insekata
 • Moguća je naknadna instalacija zaštite od insekata
 • Mogućnost pokretanja uz pomoć elektromotora
 • Sigurna, brza i ekonomična ugradnja kutije na okvir pomoću odgovarajućeg adaptera
 • Toplinska izolacijska vrijednost Usb prelazi potrebnu vrijednost po DIN 4108 (Usb ≤ 0,85 W/m2K) s vrijednostima do Usb 0, 76 W/m2K.
 • Vrijednost temperaturnog čimbenika f Rsi ≥ 0.70 za zaštitu od kondenzacije i sprječavanje plijesni čak premašuje zadanu DIN normu
 • Potpuno izolirani prostor lamela s velikim četkicama
 • Patentirani kuglični ležaj osovine
 • Poklopac revizije: pričvršćivanje bez vijaka, moguća revizija s donje ili stražnje strane
Prikaži više

PROtex kutija za ŽALUZINE

Kutije za lamele serije PROtex pojavljuju se u modernom i jasnom dizajnu. Širok izbor Deceuninckovih boja nudi ponešto za svačiji ukus. Uska građevinska visina sustava omogućava diskretnu integraciju u gotovo sve fasade.

S ponudom od pet različitih veličina, kutija za lamele PROtex nudi Vam veliku fleksibilnost za sve vrste prozora s maksimalnom visinom elemenata od 3,15 m.

PROtex kutija za ŽALUZINE

Podžbukna kutija za rolete PROtex

Kutija za rolete može biti potpuno integrirana u žbuku. Podžbukna kutija za rolete PROtex dostupna je u dvije različite veličine s maksimalnom visinom elemenata od 3,15 m.
Podžbukna kutija za rolete PROtex

PROtex vanjske žaluzine

Vanjske žaluzine su alternativa lamelama. S vanjskim žaluzinama usmjeravate dnevno svjetlo prema Vašim potrebama i istodobno štitite Vašu privatnost.
PROtex vanjske žaluzine

Deceuninck sustav boja /

Velik izbor boja za svačiji ukus

Prozori i vrata u boji naglašavaju dizajn i značajno oblikuju izgled fasade. Deceuninck nudi gotovo neograničene mogućnosti dizajna s velikim izborom dekora. Novogradnja, kao i objekti za renoviranje, mogu se dizajnirati individualno što doprinosi novom sjaju Vaše fasade.

Naše boje su grupirane u arhitektonske stilove, omogućujući Vam da jednostavno odaberete boju koja odgovara Vašim osobnim željama.

TRENDOVSKE BOJE

Moderni sivi tonovi kombiniraju se s plemenitom strukturom bisera kako bi se profinjeno istaknula arhitektura gradnje.

ARHITEKTONSKE BOJE

Aluminijski izgled i plemenite sivne nijanse vrhunskih boja daju fasadi posebnu eleganciju.

Klasične boje

Naši najpopularniji dekori boja mogu se univerzalno koristiti za arhitekturu privatnih ili poslovnih zgrada i pogodni su kako za nove projekte izgradnje tako i za obnove.

Bezvremenske boje

Bezvremenske boje postavljaju živopisne naglaske na pročelju kuće s bezvremenskim bojama s drvenim uzorcima.

Tradicionalne boje

Topli drveni dekori s prirodnim izgledom drvenih godova savršeno se uklapaju kako u tradicionalne tako i u moderne stilove gradnje.

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

 • LETAK PROTEX PODŽBUKNA KUTIJA
 • LETAK PROTEX SUSTAV ROLETA, njemački
 • Savjeti i INFORMACIJE

  Savjeti za kupnju prozora

  Prilikom kupnje novih prozora potrebno je obratiti pozornost na neke važne detalje. Ovdje smo za Vas izdvojili što je najbitnije kod odabira i kvalitete prozora.

  Savjeti za kupnju terasa

  Kako odabrati odgovarajuću terasu? Pri planiranju treba razmotriti ne samo lokalne uvjete, već i materijalne i vizualne, kao i uvjete zaštite okoliša i njege.