>

WPC podovi za terase Twinson

Patentirani drveni i plastični kompozitni materijal Twinson jamči Vam dugotrajno uživanje u vrtu, okruženju bazena ili vrtnoj stazi. Zahtjeva minimalno održavanje, a dodatno bojanje ili premazivanje je suvišno. Boje Twinson terase su postojane godinama.

CHARACTER MASSIVE - Idealna za neravne površine

Ovaj masivni WPC pod nema šupljina i može se rezati poput drveta. Na raspolaganju Vam stoje dvije različite površine koje izgledaju kao prirodno drvo: fino izrezbarena i glatko teksturirana površina.

Terasni pod MAJESTIC MASSIVE PRO - WPC pod s plastičnim premazom nalik drvetu

Majestic Massive Pro terasni podovi, s PVC premazom, izuzetno su otporni na mrlje, lako se održavaju, a istovremeno zadržavaju prirodan izgled zbog autentične prerade drveta.

ESSENTIAL TERRACE - klasična verzija za sve primjene oko vrta i kuće

Ovaj WPC terasni pod nudi vrlo dobar omjer cijene i kvalitete. Pogodan je za vrtne staze, dvorišta, terase i balkone. Možete birati između dvije različite obrade: gruba i fino izrezbarena.

Dodaci za terase: LED rasvjeta i ventilacijski profili

Rasvjeta stvara topao i udoban osjećaj u vrtu ili vanjskim prostorima, dok ventilacijski profili osiguravaju potreban protok svježeg zraka.

Podovi za terase od patentiranog WPC materijala - Twinson

Pri planiranju izgleda terase, glavni fokus bi trebao biti na odabiru poda. Izbor podova terase ne utječe samo na vanjski izgled. Prava atmosfera za uživanje ​​u vrtu i slobodnom vremenu se prije svega ostvaruje radi odabira materijala okolnih površina. Naravno, uvijek treba paziti na to da su odabrana boja i površinska struktura u skladu s arhitekturom i krajolikom. No, isto tako je važno kakav osjećaj materijal pruža na dodir golom rukom ili nogama. U idealnom slučaju, površina bi trebala biti topla i prirodna poput drva, ali istovremeno bez komadića i pukotina. Tek tada Vi i Vaši voljeni možete bosonogi bezbrižno uživati na terasi. WPC podovi za terase od patentiranog materijala Twinson impresioniraju upravo tim karakteristikama. Oni su topli i ugodni poput drveta, a istodobno nemaju pukotine, izdržljivi su i lako se održavaju.

WPC podovi za terase - inovativni, održivi, jednostavni za održavanje

Twinson je visokokvalitetan i patentiran materijal izrađen od WPC-a (drveno plastični kompozit). Podovi za terase od inovativnog WPC materijala Twinson posebno su impresivni zbog visokog standarda kvalitete. Njihova prednost je što im je površina poput drveta dok su WPC ploče istovremeno iznimno otporne na vremenske uvjete i vrlo ih se jednostavno održava - njihov prirodan izgled traje godinama, premazivanje i bojanje je bespotrebno, a materijal je izuzetno ekološki prihvatljiv i 100%-tno reciklirajući.


Ulaganjem u WPC terasni pod Twinson, ulažete u materijal koji će Vas dugo činiti sretnima. Terase Massive Pro, Terase Massive i Terrace kao i sustav zaštite od pogleda pružaju dugoročno i kvalitetno rješenje za sve radove vezane uz uređenje okućnice i vrta.