>

PODIZNO-KLIZNE STIJENE /

Produžetak unutrašnjosti prema vanjskom prostoru

Za posebno velika balkonska vrata prikladni su sustavi podizno-kliznih stijena jer se lako i jednostavno otvaraju. Podizno-klizne stijene nisu opremljene funkcijom otvaranja na kip – prozorski se elementi otvaraju preko vodilica upuštenih u pod te tako omogućavaju prijelaz bez prepreka. Pomični krilni elementi mogu se vodoravno pomicati uz minimalan napor.

Osim što posjeduju visok stupanj nepropusnosti za vjetar i olujnu kišu, Deceuninck podizno-klizne stijene također postavljaju mjerila na tržištu u pogledu toplinske izolacije zahvaljujući Uf-vrijednosti od 1,3 W/m2K te osiguravaju visoku stabilnost pomoću kontinuiranog čeličnog ojačanja u okviru i krilu.

Deceuninck podizno-klizne stijene pristaju uz sve Deceuninck prozorske sustave

Tehničke specifikacije

 • Izvrsna vrijednost izolacije okvira Uf = 1,3 W/m2K
 • 5-komorna tehnologija
 • Visok stupanj nepropusnosti za vjetar i olujnu kišu 
 • Visoka stabilnost zahvaljujući kontinuiranom čeličnom ojačanju u okviru i krilu
 • Lako rukovanje, minimalan napor, opcijska varijanta s motorom i daljinskim upravljanjem
 • Mogućnost prihvata zvučno izoliranih stakala debljine do 52 mm (razred zaštite od buke SSK 4) kod dubine krila od samo 76 mm
 • Bolja protuprovalna zaštita (dodatna čelična ojačanja, 2-nožna letvica ostakljenja) WK2
 • Najbolja zaštita od korozije i vlage
 • PVC prag za novogradnju i aluminijski prag za renoviranje starih objekata
 • Mala visina praga (prilagođena osobama s invaliditetom < 20 mm kod praga za novogradnju)
 • Mogućnost realizacije elemenata u visini prostorije (do 2,60 m)
 • Dostupno u svih 40 boja i s aluminijskom oblogom
Prikaži više
Tehničke specifikacije

Zajamčen komfor i udoban pristup!

Deceuninck podizno-klizne stijene nude maksimalnu razinu udobnosti, sigurnosti i zaštite od vremenskih utjecaja. Bez velikog se napora mogu otvoriti čak i veliki elementi. Naša tehnologija podizno-kliznih stijena može se također opcijski opremiti motorom i daljinskim upravljanjem.

Podizno-klizne stijene mogu se koristiti i kod renoviranja starih objekata i kod novogradnje. Dostupni su posebno razvijeni, izuzetno niski pragovi s malom ukupnom visinom pomoću kojih se mogu realizirati i rješenja bez prepreka.

Zajamčen komfor i udoban pristup!

Moderan izgled podizno-kliznih stijena za još bolji pogled

Izuzetno uski okvir s vidnom širinom od tek 45 mm propustit će još više svjetlosti u vaš stambeni prostor i tako omogućiti moderno stanovanje u svijetlom prostoru. Možete birati između 40 različitih boja i dekora kao što su folije s dekorom drva, izgled metala ili moderne sive nijanse. Vrata izgledaju odlično i kada su otvorena jer profili vrata poduzeća Deceuninck nisu dostupni samo u bijeloj, već i u odgovarajućoj smeđoj odnosno antracit boji.

Moderan izgled podizno-kliznih stijena za još bolji pogled

DECEUNINCK SUSTAV BOJA / /

INDIVIDUALNE BOJE ZA SVAČIJI UKUS

Prozori i balkonska vrata u boji naglašavaju dizajn i uvelike utječu na izgled pročelja. 
Zahvaljujući velikom izboru dekora Deceuninck nudi gotovo neograničene mogućnosti oblikovanja. Tako se novi i renovirani objekti mogu potpuno individualno dizajnirati kako bi vaša fasada zablistala u novom ruhu.

Naše su boje prozora razvrstane prema arhitektonskim stilovima te vam tako omogućavaju jednostavan odabir potpuno u skladu s vašim željama.

TRENDOVSKE BOJE

Moderni sivi tonovi kombiniraju se s plemenitom strukturom bisera kako bi se profinjeno istaknula arhitektura gradnje.

ARHITEKTONSKE BOJE

Aluminijski izgled i plemenite sivne nijanse vrhunskih boja daju fasadi posebnu eleganciju.

Klasične boje

Naši najpopularniji dekori boja mogu se univerzalno koristiti za arhitekturu privatnih ili poslovnih zgrada i pogodni su kako za nove projekte izgradnje tako i za obnove.

Bezvremenske boje

Bezvremenske boje postavljaju živopisne naglaske na pročelju kuće s bezvremenskim bojama s drvenim uzorcima.

Tradicionalne boje

Topli drveni dekori s prirodnim izgledom drvenih godova savršeno se uklapaju kako u tradicionalne tako i u moderne stilove gradnje.

Konfigurator boja

S našim konfiguratorom boja možete redizajnirati fasadu u samo nekoliko klikova. Samo učitajte fotografiju svoje kuće i isprobajte!

Preuzmite podatke

Savjeti i INFORMACIJE

Savjeti za kupnju prozora

Prilikom kupnje novih prozora potrebno je obratiti pozornost na neke važne detalje. Ovdje smo za Vas izdvojili što je najbitnije kod odabira i kvalitete prozora.

Savjeti za kupnju terasa

Kako odabrati odgovarajuću terasu? Pri planiranju treba razmotriti ne samo lokalne uvjete, već i materijalne i vizualne, kao i uvjete zaštite okoliša i njege.