>

Održan Deceuninck Customer event koji je okupio više od 150 kupaca i partnera iz regije u novootvorenoj tvornici u Donjoj Bistri

Okupivši više od 150 svojih kupaca i poslovnih partnera iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, Deceunicnk Hrvatska obilježio je otvorenje novog pogona u Donjoj Bistri, ujedno najveće tvornice za laminaciju PVC profila u ovom dijelu Europe. Tom prilikom, kupci i partneri obišli su proizvodni kompleks i upoznali tehnološki napredan te istovremeno pažljivo kontroliran proces laminiranja PVC profila.

Domaćin događanja bio je Josip Klasić, regionalni direktor, a događanju su prisustvovali i Dries Moors, generalni direktor Deceunincka za Europu te Grzegorz Federowicz, direktor prodaje za Srednju Europu.
Novi poslovno-proizvodni pogon u Donjoj Bistri, na čak 17 tisuća metara kvadratnih površine, izgrađen je i započeo s proizvodnjom u manje od godinu dana. Dries Moors, naglasio je kako je izgradnjom nove tvornice za laminaciju, Deceuninck dobio snažne temelje za rast i razvoj na ovom tržištu u sljedećih 20 do 30 godina.

Josip Klasić istaknuo je da će Deceuninck iz ovog pogona, u kojem se godišnje može laminirati više od 8 milijuna metara PVC profila, opskrbljivati naše kupce na tržištu Italije, zemalja regije, ali i na drugim tržištima. Preseljenje u nove pogone omogućuje nam veću efikasnost, bolju logistiku te našim partnerima bolju i bržu isporuku.
Deceuninck Hrvatska, od 2015. godine kada je imao 8 zaposlenih, narastao je do danas na tvrtku s gotovo 180 zaposlenih. Pogon u Donjoj Bistri danas je jedna od najvećih i najmodernijih tvornica za laminaciju PVC profila u Europi, te je certificirana prema svim standardima kvalitete. Više od 8 milijuna metara folije godišnje se reže i nanosi na PVC profile u strogo kontroliranim uvjetima, a uzorci se dodatno kontroliraju u posebno opremljenom laboratoriju kako bi se eliminirale reklamacije i prema kupcima isporučili profili vrhunske kvalitete.

Nakon obilaska pogona organizirana je svečana večera.
Zahvaljujemo svim kupcima i partnerima na dolasku!