Zidne obloge

Vanjske zidne obloge za fasade i krov, štite zgradu od vremenskih neprilika te postavljaju vizualno privlačan naglasak za svaki tip gradnje. U ponudi se nalaze profili sustava izrađenih od patentiranog drveno-plastičnog kompozitnog materijala Twinson, aluminijskog ili visokokvalitetnog PVC-a.

Premium zidne obloge Twinson

Posebna prirodna površina u stilu drveta ne samo da impresionira u tri prekrasne boje, nego je također osobito otporna, lako se čisti i lako se montira.

Premium zidne obloge od aluminija

Visokokvalitetna obloga dostupna je u svim RAL i posebnim bojama te se može koristiti za novogradnju, kao i kod renoviranja objekata.

Premium zidne obloge od PVC-a

Ova lijepo oblikovana i funkcionalna obloga je iznimno lagana za čišćenje zbog visokokvalitetnog završetka s prevlakom od folije. Paleta boja odgovara bojama prozora i vrata tvrtke Deceuninck.

Standardne zidne obloge od PVC-a

Standardne zidne obloge izrađene su od visokokvalitetnih PVC profila te su idealna zaštita za sve vrste građevina. Za njihov individualan dizajn dostupne su različite boje i širine profila.

Zidne obloge za fasade od aluminija, Twinsona ili PVC-a

Dizajn fasade u velikoj mjeri određuje arhitektonski dojam zgrade, a materijali koji se koriste daju završni dodir vanjskom izgledu fasade. Struktura površine ne bi trebala biti samo lijepa i ugodna na dodir, nego bi i dugoročno trebala zaštititi zgradu od vremenskih utjecaja i to dugi niz godina bez gubitka sjaja. Onaj tko želi duže uživati u vanjskom dizajnu i bojama svoje zgrade, taj za fasade, krovne strehe i prenamjenu tavana treba uzeti u obzir korištenje kvalitetne zidne obloge. 

Dizajn fasade s velikim izborom boja

Pored funkcionalnih i toplinsko izolacijskih svojstava, dizajn i boja igraju važnu ulogu kod odabira fasade. Kod aluminijskih zidnih obloga, izbor boja je neograničen. Kod naših premium PVC zidnih obloga možete birati između 30 boja i uzoraka što ostavlja dosta prostora za konačan dizajn prema Vašim željama. Premium zidne obloge Twinson dostupne su u tri boje prirodnog drveta, dok su standardne PVC zidne obloge dostupne u osam različitih boja.  

Sve prednosti dizajna fasada s Deceuninck sustavima na jednom mjestu

  • 10 godina jamstva
  • Nije potrebno ponovno premazivanje  
  • Izrađeno od 100%-tno reciklirajućih materijala
  • Savršena kombinacija s toplinskom izolacijom
  • Brza i jednostavna montaža sa žlijebnim sustavom
  • Otporne na vremenske utjecaje i dugoročne
  • Jednostavne za održavanje
  • Široka paleta boja
  • Širok raspon Završnih profila