>

Podizno-klizne stijene iz Deceunincka za obilje prirodnog svjetla i moderan dizajn

Predstavljamo naša rješenja za svijetle, obasjane prostore s velikim balkonskim vratima: podizno-klizne stijene pružaju obilje prirodnog svjetla, moderan dizajn prostora i prijelaz bez prepreka, dok će se komplet za brzu montažu pobrinuti za nesmetanu i jednostavnu instalaciju.

Naše podizno-klizne stijene raspolažu dubinom krila od 76 mm i ukupnom dubinom od 175 mm uz izvrsnu vrijednost toplinske izolacije Uf = 1,3 W/m2K. Ova mala dubina omogućuje uporabu sustava roleta skrivenih ispod žbuke uz održavanje s donje strane.
Posebno uski okvir s vidnom širinom od samo 45 mm stvara moderan dizajn te nudi čak deset posto više prirodnog svjetla u prostoriji. Okvir može držati stakla debljine do 52 mm. Stijene su također izuzetno nepropusne na vjetar i vlagu. Veliko čvrsto čelično ojačanje u okviru i krilu čini ih posebno robusnima. Moguća je izvedba elemenata u punoj visini prostorije s maksimalnom veličinom od 6,50 x 2,60 m.

Bezbroj prednosti i mogućnosti

Podizno-klizne stijene mogu se ugraditi u novim kućama s PVC pragom te u postojećim objektima s aluminijskim pragom. Prijelaz bez prepreka osigurava se primjenom niskog praga manjeg od 20 mm u novim objektima. Osim što su jednostavne za rukovanje, još jednu prednost podizno-kliznih stijena predstavlja mogućnost opremanja motorom ili daljinskim upravljanjem.

Razvili smo komplet za brzu montažu podizno-kliznih stijena za bržu i lakšu instalaciju na gradilištima. Ovaj komplet za brzu montažu ne samo da pomaže izvođačima da poštuju propise koji se odnose na ručno rukovanje teretima već istovremeno predstavlja ogromno olakšanje za montere. Ujedno pojednostavljuje cjelokupni proces montaže podizno-kliznih stijena – od transporta preko isporuke sve do ugradnje. Na gradilište se isporučuju rastavljeni elementi koji se s lakoćom mogu sastaviti na licu mjesta.

Kako bi udovoljili zahtjevima mnogih kupaca, naše podizno-klizne stijene dostupne su u širokoj paleti boja koje dobavljači imaju na zalihama, a po želji se mogu naručiti i s aluminijskom oblogom.

Slike
Slika 1:
Podizno-klizne stijene tvrtke Deceuninck mogu držati stakla debljine do 52 mm te imaju izvanrednu Uf-vrijednost od 1,3 Wm2K.
Picture-1.png
Slika 2:
Zahvaljujući širini od samo 45 mm uski okvir omogućuje da u prostoriju uđe otprilike 10 % više prirodnog svjetla.
Picture-1.png
Slika 3:
Uz komplet za brzu montažu podizno-klizne stijene iz Deceunincka sastavljaju se izravno na gradilištu u vrlo kratkom vremenu, i to u samo nekoliko koraka.
Picture-3.png